تحرکات توسعه طلبانه جدید ارتش صهیونیستی در جنوب سوریه اردوغان از توافق باکو و ایروان ابراز رضایت کرد صهیونیست‌ها در مخالفت با جنگ غزه دست به تظاهرات گسترده می‌زنند بیش از ۵۰ شهروند انگلیسی در حمایت از فلسطین بازداشت شدند مخالفت زلنسکی با طرح ترامپ | اوکراین سرزمین‌های خود را تسلیم روسیه نمی‌کند جلسه سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) ریانووستی: مذاکرات ایران و آژانس در سطح کارشناسی و فنی انجام خواهد شد آخرین تقسیمات کشوری به استانداران ابلاغ شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: تشکیل ستاد ملی دائمی برای بسیج خدمت به زائران امام رضا (ع) حمله پهپاد صهیونیستی به یک خودرو در بنت جبیل (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) تاکید استاندار خراسان رضوی بر میزبانی شایسته از زائران دهه پایانی صفر رئیس ستاد کل نیروهای مسلح از سازمان بسیج مستضعفین بازدید کرد رهبر انقلاب: هربار به تابلوی عصر عاشورا فرشچیان نگاه کرده‌ام، گریه کرده‌ام آیت‌الله علم‌الهدی: نصب پنل خورشیدی برای مراکز پرمصرف ضروری است | اولویت با تامین برق ضروریات مردم است نه مراکز تفریحی پر مصرف موافقت رئیس‌جمهور با تفویض تمام اختیارات برای رفع ناترازی انرژی در خراسان رضوی شمار تلفات تروریست‌ها در درگیری با ارتش پاکستان به ۴۷ کشته رسید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) دستور قوه قضاییه به دادگستری استان‌های مرزی برای فراهم‌کردن تسهیلات به زائران سردار رادان: استفاده از گذرنامه غیر در مرز پیگرد قانونی دارد ویدئو | توضیحات سخنگوی قوه‌قضائیه از آخرین وضعیت پرونده حادثه تروریستی دادگستری زاهدان زنگنه: آنچه در پشت‌پرده مذاکرات در جریان است، کاملاً به‌نفع ایران است مهاجرانی: مسئولان از سؤالات خبرنگاران فرار نکنند لایحه مبارزه با قاچاق انسان و اعضای بدن در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد روزنامه سعودی الریاض: اسرائیل نمی‌تواند به اهداف خود در جنگ غزه دست یابد مذاکرات ترامپ-پوتین و طرحی برای برقراری آتش‌بس میان مسکو-کی‌یف بیانیه وزارت خارجه در خصوص تحولات منطقه قفقاز | ابراز نگرانی از هرگونه مداخله خارجی در نزدیکی مرزهای مشترک با ایران جریمه یک میلیارد دلاری دانشگاه کالیفرنیا بابت حمایت از غزه رئیس کمیسیون قضایی مجلس: خلاء قانونی در بکارگیری سلاح توسط محیط بانان به پایان می‌رسد
سرخط خبرها

تأکید آیت‌الله علم‌الهدی بر لزوم تداوم خط اخلاص شهید رئیسی و جایگاه راهبردی مؤسسه خراسان در جبهه فرهنگی انقلاب | مؤسسات انتشاراتی باید میدان را تصرف کنند، نه‌اینکه صرفاً کتاب بفروشند

  • کد خبر: ۳۴۶۰۶۲
  • ۲۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۷
تأکید آیت‌الله علم‌الهدی بر لزوم تداوم خط اخلاص شهید رئیسی و جایگاه راهبردی مؤسسه خراسان در جبهه فرهنگی انقلاب | مؤسسات انتشاراتی باید میدان را تصرف کنند، نه‌اینکه صرفاً کتاب بفروشند
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با اشاره به انتشار کتابی در تجلیل از شهید آیت‌الله رئیسی، بر لزوم صیانت از خط اخلاص و خدمت بی‌ریا در مسیر مدیریت فرهنگی کشور تأکید کرد و مؤسسه خراسان را یکی از مهم‌ترین میراث‌های فرهنگی انقلاب اسلامی دانست که باید نقشی هم‌سنگ دانشگاه در جبهه فرهنگی انقلاب ایفا کند.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی در مراسم رونمایی از کتاب «تو که در هیچ قابی جا نمی‌شوی» و دیدار با نویسندگان و جمعی از مدیران مؤسسه فرهنگی‌هنری خراسان که امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) در حسینیه دفتر نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی برگزار شد، با اشاره به انتشار کتابی در تجلیل از شهید آیت‌الله رئیسی، بر لزوم صیانت از خط اخلاص و خدمت بی‌ریا در مسیر مدیریت فرهنگی کشور تأکید کرد و مؤسسه خراسان را یکی از مهم‌ترین میراث‌های فرهنگی انقلاب اسلامی دانست که باید نقشی هم‌سنگ دانشگاه در جبهه فرهنگی انقلاب ایفا کند.

وی با قدردانی از نویسندگان و گردآورندگان این اثر فرهنگی گفت: تشکر بنده از دو جهت است؛ یکی به عنوان یک طلبه، موظفم از تلاش‌های مجاهدانه فرهنگی قدردانی کنم و دیگر به دلیل نسبتی که با آن شهید بزرگوار دارم.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی انتشار این کتاب را «ثمره اندیشه و احساس ۱۴ فرهیخته» توصیف کرد که با «احساس خالصانه و باور اندیشمندانه» به ترسیم سیمای شهید رئیسی پرداخته‌اند.

وی در ادامه با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی آیت‌الله رئیسی، اخلاص را بارزترین خصیصه آن شهید عنوان کرد و افزود: ایشان از نخستین روز‌های جوانی خود مراقب بود تا هیچ اقدامی برای ترفیع شخصی و تبلیغ خود انجام ندهد.

شهادت، حفظ گوهر اخلاص

علم الهدی شهادت آیت‌الله رئیسی را امتداد مسیر اخلاص او دانست و گفت: خداوند خواست تا با شهادت، آن گوهر اخلاص محفوظ بماند. حضور پرشور مردم در مراسم تشییع، تظاهرات عظیم فرهنگی و انتشار آثاری، چون این کتاب، همه جلوه‌های تصرف الهی در دل‌ها بود.

وی تاکید کرد: شخصیت شهید رئیسی نه‌تنها در دل‌ها ماندگار شد، بلکه به نمادی از کارآمدی توأم با اخلاص برای آینده سیاسی کشور بدل گشت.

او با بیان اینکه مؤسسه خراسان می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز انتشاراتی انقلاب تبدیل شود و با اشاره به شخصیت محمدصادق تهرانیان ـ بنیان‌گذار مؤسسه خراسان ـ و تخصص بالای خانواده او در حوزه ارتباطات فرهنگی، گفت: از دل این نهاد می‌توان نسلی از نخبگان فرهنگی انقلابی پرورش داد که همانند دانش‌آموختگان دانشگاه امام صادق، در رسانه و فرهنگ تأثیرگذار باشند.

تصرف میدان فرهنگی، راه مقابله با تهاجم نرم

علم‌الهدی با انتقاد از نگاه صرفاً اقتصادی به حوزه نشر، تصریح کرد: ناشران باید میدان را تصرف کنند، نه اینکه فقط به کاسبی و سود فکر کنند. اگر میدان فرهنگ را گرفتیم، برنده‌ایم. در غیر این صورت، صدای ما در بین ده‌ها صدای دیگر گم می‌شود.

او هشدار داد: متاسفانه برخی از انتشارات ما هنوز انقلابی نشده است. برخی ناشران با وجود حمایت‌های دولتی، نه‌تنها در جهت انقلاب حرکت نمی‌کنند، بلکه مسیر ضدانقلابی را نیز تقویت می‌کنند.

فرهنگ؛ میدان رقابت نه برخورد سلبی

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به تجارب خود در تأسیس دانشگاه امام صادق، تأکید کرد: فرهنگ را نمی‌توان با زور اصلاح کرد؛ فرهنگ میدان رقابت است؛ باید ایده، اندیشه و ابتکار ارائه داد. ما باید آن‌چنان قوی باشیم که فکر مخالف در رقابت با ما زمین‌گیر شود.

وی افزود: برخورد تند با محصولات فرهنگی مثل سریال‌ها یا کتاب‌ها، اثر معکوس دارد. باید از ابتدا نگذاریم انحراف وارد شود. اما وقتی وارد شد، چاره‌اش حضور مؤثرتر و تولید فکر برتر است.

غرب از اسلام می‌ترسد، چون ایدئولوژی قوی‌تری دارد

علم الهدی در بخش پایانی سخنان خود به سخنان اسحاق رابین در کنفرانسی در فرانسه اشاره کرد و گفت: او اعلام کرد که قرن ۲۱ قرن ایدئولوژی‌هاست، نه پول یا زور، و اگر غرب می‌خواهد سیادتش را حفظ کند، باید اسلام را براندازد. چون اسلام قوی‌ترین ایدئولوژی است. همین تحلیل نشان می‌دهد که ما در مسیر درستی هستیم.

وی تأکید کرد: اسلام‌گرایی در جهان با هیچ قدرتی متوقف نمی‌شود، در همین راستا وظیفه ماست که این میدان را با جدیت و خلاقیت فتح کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->