به گزارش شهرآرانیوز، آیتالله سیداحمد علمالهدی در مراسم رونمایی از کتاب «تو که در هیچ قابی جا نمیشوی» و دیدار با نویسندگان و جمعی از مدیران مؤسسه فرهنگیهنری خراسان که امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) در حسینیه دفتر نماینده ولیفقیه در خراسان رضوی برگزار شد، با اشاره به انتشار کتابی در تجلیل از شهید آیتالله رئیسی، بر لزوم صیانت از خط اخلاص و خدمت بیریا در مسیر مدیریت فرهنگی کشور تأکید کرد و مؤسسه خراسان را یکی از مهمترین میراثهای فرهنگی انقلاب اسلامی دانست که باید نقشی همسنگ دانشگاه در جبهه فرهنگی انقلاب ایفا کند.
وی با قدردانی از نویسندگان و گردآورندگان این اثر فرهنگی گفت: تشکر بنده از دو جهت است؛ یکی به عنوان یک طلبه، موظفم از تلاشهای مجاهدانه فرهنگی قدردانی کنم و دیگر به دلیل نسبتی که با آن شهید بزرگوار دارم.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی انتشار این کتاب را «ثمره اندیشه و احساس ۱۴ فرهیخته» توصیف کرد که با «احساس خالصانه و باور اندیشمندانه» به ترسیم سیمای شهید رئیسی پرداختهاند.
وی در ادامه با اشاره به ویژگیهای شخصیتی آیتالله رئیسی، اخلاص را بارزترین خصیصه آن شهید عنوان کرد و افزود: ایشان از نخستین روزهای جوانی خود مراقب بود تا هیچ اقدامی برای ترفیع شخصی و تبلیغ خود انجام ندهد.
علم الهدی شهادت آیتالله رئیسی را امتداد مسیر اخلاص او دانست و گفت: خداوند خواست تا با شهادت، آن گوهر اخلاص محفوظ بماند. حضور پرشور مردم در مراسم تشییع، تظاهرات عظیم فرهنگی و انتشار آثاری، چون این کتاب، همه جلوههای تصرف الهی در دلها بود.
وی تاکید کرد: شخصیت شهید رئیسی نهتنها در دلها ماندگار شد، بلکه به نمادی از کارآمدی توأم با اخلاص برای آینده سیاسی کشور بدل گشت.
او با بیان اینکه مؤسسه خراسان میتواند به یکی از مهمترین مراکز انتشاراتی انقلاب تبدیل شود و با اشاره به شخصیت محمدصادق تهرانیان ـ بنیانگذار مؤسسه خراسان ـ و تخصص بالای خانواده او در حوزه ارتباطات فرهنگی، گفت: از دل این نهاد میتوان نسلی از نخبگان فرهنگی انقلابی پرورش داد که همانند دانشآموختگان دانشگاه امام صادق، در رسانه و فرهنگ تأثیرگذار باشند.
علمالهدی با انتقاد از نگاه صرفاً اقتصادی به حوزه نشر، تصریح کرد: ناشران باید میدان را تصرف کنند، نه اینکه فقط به کاسبی و سود فکر کنند. اگر میدان فرهنگ را گرفتیم، برندهایم. در غیر این صورت، صدای ما در بین دهها صدای دیگر گم میشود.
او هشدار داد: متاسفانه برخی از انتشارات ما هنوز انقلابی نشده است. برخی ناشران با وجود حمایتهای دولتی، نهتنها در جهت انقلاب حرکت نمیکنند، بلکه مسیر ضدانقلابی را نیز تقویت میکنند.
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به تجارب خود در تأسیس دانشگاه امام صادق، تأکید کرد: فرهنگ را نمیتوان با زور اصلاح کرد؛ فرهنگ میدان رقابت است؛ باید ایده، اندیشه و ابتکار ارائه داد. ما باید آنچنان قوی باشیم که فکر مخالف در رقابت با ما زمینگیر شود.
وی افزود: برخورد تند با محصولات فرهنگی مثل سریالها یا کتابها، اثر معکوس دارد. باید از ابتدا نگذاریم انحراف وارد شود. اما وقتی وارد شد، چارهاش حضور مؤثرتر و تولید فکر برتر است.
علم الهدی در بخش پایانی سخنان خود به سخنان اسحاق رابین در کنفرانسی در فرانسه اشاره کرد و گفت: او اعلام کرد که قرن ۲۱ قرن ایدئولوژیهاست، نه پول یا زور، و اگر غرب میخواهد سیادتش را حفظ کند، باید اسلام را براندازد. چون اسلام قویترین ایدئولوژی است. همین تحلیل نشان میدهد که ما در مسیر درستی هستیم.
وی تأکید کرد: اسلامگرایی در جهان با هیچ قدرتی متوقف نمیشود، در همین راستا وظیفه ماست که این میدان را با جدیت و خلاقیت فتح کنیم.